سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

دست رد اتحادیه عرب به سینه «ترامپ»

دبیرکل اتحادیه عرب نیز با طرح گستاخانه رئیس جمهور آمریکا در خصوص فلسطینی‌ها مخالفت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب روز یکشنبه در جریان دیدار با هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه تاکید کرد که کوچاندن فلسطینی‌ها مردود است.

 

وی افزود: راه کار بهبود شرایط، در بازسازی فوری نوار غزه نهفته است.

 

ابوالغیط تاکید کرد: این طرح خطرناک می‌تواند یک خطر ماهیتی برای آرمان فلسطین ایجاد کند. هدف صهیونیست‌ها این است که نوار غزه را غیرقابل سکونت کنند.

 

دو طرف در این دیدار بر ضرورت ادامه اجرای آتش بس در نوار غزه تاکید کرده و سناریوی کوچاندن فلسطینی‌ها را به عنوان یک تهدید خطرناک برای ثبات منطقه رد کردند.

 

پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با ارائه طرحی گستاخانه، خواهان کوچاندن ساکنان نوار غزه به کشورهای همسایه شده بود؛ طرحی که موجی از خشم و مخالفت را در میان کشورهای عربی برانگیخته است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار